Πως παραμένει στο... παιχνίδι για Λέμα ο Ολυμπιακός και το «όχι» του στην Μπενφίκα!

Πως παραμένει στο... παιχνίδι για Λέμα ο Ολυμπιακός και το «όχι» του στην Μπενφίκα!

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή για τον Κριστιάν Λέμα. Η επίσημη κρούση του Ολυμπιακού και η καθημερινή επικοινωνία των δύο πλευρών, η άρνηση του παίκτη στην Μπενφίκα, η Σεβίλλη και οι σκέψεις του Λέμα...

Για αρχή έχει σημασία να αναδείξουμε πως μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή για την επόμενή του ομάδα δεν υπάρχει. Ο ύψους 1.90 μέτρων στόπερ και αρ. μπακ στα 27 του χρόνια αφήνει την Μπελγράνο και την πατρίδα του και συνεχίζει να είναι υπό σκέψη για το μέλλον του.

Ίσως καταλήξει μες στην ερχόμενη εβδομάδα. Ο Κριστιάν Λέμα έχει σίγουρα στα χέρια του επίσημες προσφορές από τον Ολυμπιακό, την Σεβίλλη, τρεις ομάδες από το Μεξικό και μία από την Κολομβία. Αυτές είναι κυρίως οι επίσημες κρούσεις προς τον παίκτη ενώ διαρρέεται πως μπορεί να υπάρχει και άλλο ισπανικό ενδιαφέρον. Ο Λέμα ήδη απέρριψε πρόταση της Μπενφίκα διότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν ήταν ευχαριστημένη από την προσέγγιση των Πορτογάλων (σ.σ. όχι από το συμβόλαιο και τα χρήματα αλλά πως λειτούργησε ο πορτογαλικός σύλλογος στις επαφές που έγιναν). Τι ισχύει με τον Ολυμπιακό; Θεωρείται από την μεριά του παίκτη ότι είναι μία πολύ καλή προσφορά για συμβόλαιο τριών ετών. Μάλιστα υπάρχει καθημερινή επαφή ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Λέμα.

Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι στο... παιχνίδι της απόκτησης του Λέμα. Δεν είναι το απόλυτο φαβορί αλλά έχει ακόμα σαφείς πιθανότητες. Ο παίκτης αυτό που σκέφτεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta ήταν πως θα προτιμούσε μία ισπανόφωνη χώρα λόγω της οικογένειάς του, όμως ακόμα το επεξεργάζεται όλο αυτό. Η προτίμησή του πάντως την δεδομένη στιγμή φαίνεται να είναι αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα