H εβδομάδα των υπογραφών με Χατσερίντι

H εβδομάδα των υπογραφών με Χατσερίντι

H εβδομάδα των υπογραφών με Χατσερίντι

bet365

Ολοένα και πιο κοντά στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Εβγέν Χατσερίντι, που εντός αυτής της εβδομάδας μπορεί και να υπογράψει στο «Δικέφαλο»!

Ένα ανοικτό μεταγραφικό θέμα για τους «ασπρόμαυρους» παραμένει να είναι αυτό του Εβγέν Χατσερίντι. Ο ελληνικής καταγωγής Ουκρανός αμυντικός υποστήριξε ότι άμεσα θα έχει καταλήξει στο θέμα της επόμενης ομάδας του, με τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν πως μόνον ο ΠΑΟΚ μπορεί να ικανοποιήσει τις πολύ υψηλές απαιτήσεις του.

Την ίδια ώρα και ο Γιώργος Σαββίδης με διαδοχικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο έδειξε με την αναφορά στο νούμερο που φορούσε ο Χατσερίντι στην Ντιναμό Κιέβου (34) ότι πλησιάζει η ώρα των υπογραφών.

Η υπόθεση Χατσερίντι μπορεί να «τρέξει» και να κλείσει για το «Δικέφαλο» εντός της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς αυτό προκύπτει και από τις δύο πλευρές, που επισημαίνουν ότι το θέμα της μεταγραφής έχει μπει στην τελική ευθεία, με τις οριστικές εξελίξεις να προκύπτουν με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα