Εβδομάδα... προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης

Εβδομάδα... προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τη Δευτέρα (7/5) αναμένεται συμβούλιο, στο οποίο θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν.

Μία περιπετειώδες χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Όσο άσχημα ξεκίνησε τόσο όμορφα ολοκληρώθηκε.

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν αυτός που οδήγησε το καράβι στην παραμονί, έχοντας το χειμώνα μια διοίκηση που τον θωράκισε με παίκτες όπως οι Στάθης, Ζησόπουλος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ντεβέσα.

Αλίβοντιτς, Στόουκς ήταν σα να μην ήρθαν ποτέ.

Πλέον, οι διοικούνες την ομάδα καλούνται να χτίσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αρχικά, πρέπει να ξεκινήσουν από τον άνθρωπο που θα πάρει το τιμόνι στα χέρια του. Η οικογένεια Μονεμβασιώτη επιμένει στο ελληνικό στοιχειό. Δηλαδή, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, οι Πετράκης και Χάβος είναι σε πρώτο πλάνο. Και από εκεί και πέρα υπάρχει κι η περίπτωση του Ουκρανού Βίκτορ Σκρίπνικ, ο οποίος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αλλά μην τον ξεγράφουμε και εντελώς. Στο συμβούλιο που θα γίνει τη Δευτέρα (7/5) θα κριθεί εν πολλοίς το τι θα γίνει στο εν λόγω θέμα. Επιθυμία όλων είναι μέχρι την Πέμπτη να έχει κλείσει αυτό το θέμα και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Επίσης, ο Γιώργος Κασναφέρης θα αποχαιρετήσει μιας κι η χρονιά δεν είναι επιτυχημένη για τον ίδιο όσον αφορά στις επιλογές παικτών που έγιναν (θα αναφερθούμε σε άλλο κείμενο γι αυτές).

Όσον αφορά στο ποιοι θα μείνουν, αυτό είναι εύκολο μιας κι οι περισσότεροι θα αποχωρήσουν. Ανιέτε, Καστιγιέχος, Αλίβοντιτς, Ελμπάζ, Μπαρτολίνι δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Ο Τσουκαλάς αποτελεί ερωτηματικό, από την άποψη ότι θα κριθεί και από το τί θα ζητήσει, μιας και με προετοιμασία όλοι ξέρουν τι μπορεί να δώσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα