Ο Εμενίκε δεν βιάζεται, ο Ολυμπιακός του ξεκαθάρισε πως φεύγει

Ο Εμενίκε δεν βιάζεται, ο Ολυμπιακός του ξεκαθάρισε πως φεύγει

Ο Εμενίκε δεν βιάζεται, ο Ολυμπιακός του ξεκαθάρισε πως φεύγει

bet365

Ο Εμενίκε που τις τελευταίες ημέρες είχε διαλέξει ένα τουριστικό θέρετρο στην Ισπανία να κάνει διακοπές δεν δείχνει να βιάζεται για την επόμενη ημέρα, αναμένοντας εξελίξεις τον Ιούλιο. Ο Ολυμπιακός του έχει μεταφέρει πως αποχωρεί.
Ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν πρόκειται να συνεχίσει τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό, κάτι γνωστό καιρό τώρα. Ο σύλλογος του έχει μεταφέρει πως δεν υπολογίζεται και πρέπει να αποχωρήσει και τυπικά. Η πλευρά του Νιγηριανού διαρρέει πως δεν βιάζεται και ότι ίσως βρεθεί ομάδα τον Ιούνιο.
Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά το deal των δύο πλευρών ήταν για συμβόλαιο 1+1 και οι ερυθρόλευκοι προσπαθούσαν να απαγκιστρωθούν από τον Δεκέμβριο από τον παίκτη. Πάντως ο έμπειρος φορ τις τελευταίες ημέρες έκανε διακοπές στην Ισπανία, ανεβάζοντας και φωτό και βίντεο στο Instagram του και προκαλώντας σχόλια και θέματα στον ισπανικό Τύπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα