Τσιντώτας: «Πάμε για το νταμπλ»

Τσιντώτας: «Πάμε για το νταμπλ»

Gazzetta team
Τσιντώτας: «Πάμε για το νταμπλ»

bet365

Ο πορτιέρο της Ενωσης έδωσε το... σύνθημα ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί σε μερικές ημέρες
Το «σύνθημα» ώστε η ΑΕΚ να κατακτήσει το νταμπλ, έδωσε ο Τσιντώντας μετά το αποψινό παιχνίδι της Κέρκυρας (0-0). «Θέλαμε σίγουρα πάρα πολύ τη νίκη για να κλείσουμε καλά το πρωτάθλημα. Το έχουμε όμως κατακτήσει και μαθηματικά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ικανοποιητική εμφάνιση. Στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές, χάσαμε ευκαιρίες κι αυτό είναι το μοναδικό δυσάρεστο. Δεν βάλαμε γκολ. Δεν δεχτήκαμε. Συνεχίζουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά στην ΕΡΤ.
Και συνέχισε. «Σε καμία περίπτωση δεν το έχουμε χάσει αυτό όλη τη χρονιά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στα δυο ματς που απομένουν, για να καταφέρουμε να κάνουμε το νταμπλ. Είναι ένας στόχος βατός, μετά από 40 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας που είναι δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα