Χιμένεθ: «Δίκαιη πρωταθλήτρια η ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Δίκαιη πρωταθλήτρια η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Δίκαιη πρωταθλήτρια η ΑΕΚ»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέφερε για άλλη μια φορά πως η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, ενώ αφιέρωσε το πρωτάθλημα στην οικογένειά του.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα μόνο μέσα στο γήπεδο. Δεν χάσαμε κανένα ντέρμπι. Είμαστε απόλυτα δίκαια και πανάξια πρωταθλητές», ανέφερε αρχικά στην Live Sport ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Όσο για το που αφιερώνει τον τίτλο απάντησε: «Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, καθώς και στη μητέρα μου που της λείπω. Υπάρχει όμως και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο εδώ και λίγους μήνες που με έχει κάνει και θαυμάζω τη δύναμη που έχει. Τη δύναμη που κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούμε να καταλάβουμε, επειδή δεν έχουμε περάσει μία περιπέτεια. Πρόκειται για τον μικρό Ανδρέα. Αυτό το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε αυτόν. Νιώθω πολύ χαρούμενος που τον έχω γνωρίσει. Κάποιες φορές εμείς τα δημόσια πρόσωπα μπορούμε με ένα απλό χαμόγελο και ελάχιστη προσπάθεια να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο. Σε μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Θαυμάζω τη δύναμη που έχει αυτό το περήφανο παιδί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα