Η μεγάλη μεταγραφική... φούσκα του Εμενίκε! (poll)

Η μεγάλη μεταγραφική... φούσκα του Εμενίκε! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Η μεγάλη μεταγραφική... φούσκα του Εμενίκε! (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr γράφει για τον Εμάνουελ Εμενίκε που αποδείχθηκε μία ηχηρότατη μεταγραφική αποτυχία, αν και το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για βασικός φορ!
Ένα δεδομένο είναι πως ο άνθρωπος που επέμενε ιδιαίτερα για την απόκτησή του και τον έφερε στον Ολυμπιακό, ο Ουσίγιος, είχε αποχωρήσει από την ομάδα τον Οκτώβριο του 2017. Αυτό δεν αλλάζει όμως ότι η προσθήκη του έμπειρου Νιγηριανού δεν ήταν μία ηχηρή αποτυχία. Ένας παίκτης που αποκτήθηκε με ένα ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ (στην πρώην ομάδα του την Φενέρ) και με συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούσαν το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Εμενίκε που προοριζόταν για βασικός φορ είναι η αλήθεια ότι επέφερε περισσότερα προβλήματα από το να δώσει λύσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού και αγωνιστικά αλλά και σε επίπεδα συμπεριφοράς και νοοτροπίας για να αποτελέσει τελικώς παρελθόν και να πάει στην Λας Πάλμας δανεικός, όπου εκεί διαπιστώθηκαν τρεις διαφορετικοί τύποι τραυματισμών αλλά και το ότι ήταν υπέρβαρος!
ΤΟ... BLOG / ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ... ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΝΙΚΕ
Τον Οκτώβριο πήρε μεγάλη έκταση η ληστεία που έγινε στο σπίτι του, με τον Ολυμπιακό να του είχε μεταφέρει ότι μπορούσε να του βάλει security και εκείνος να μην το δέχεται. Η παρουσία security απέτρεψε κλοπή από το σπίτι του Προτό.
Από εκείνη την περίοδο υπήρχαν όμως θέματα και αγωνιστικά αλλά και με την ετοιμότητά του ενώ ήδη είχε προηγηθεί μία θλάση που είχε υποστεί. Φυσικά δεν παραβλέπεται και η κακή παρουσία του με Παναθηναϊκό. Τον Νοέμβριο φαινόταν πια ότι πολύ δύσκολα θα έμενε στον Ολυμπιακό και τον Γενάρη έφτασε να κάνει προπονήσεις με την ομάδα Νέων. Τελικώς έφτασε Φλεβάρης για να κλείσει στην Λας Πάλμας δίχως όμως να έχει περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθούν μετά τα προβλήματα τραυματισμών τους και με την Λας Πάλμας να θέλει να τον στείλει πίσω και μετά να φέρεται ο ίδιος να έχει ζητήσει λύση συμβολαίου του από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έτσι και αλλιώς δεν είχαν καμία πρόθεση να τον κρατήσουν, έχοντας πολλά παράπονα από εκείνον και για την αγωνιστική παρουσία του και για την συμπεριφορά του...
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ
Ο Εμενίκε πρόλαβε να παίξει στον Ολυμπιακό όλα και όλα 10 ματς. Σκόραρε 4 φορές σε σύνολο 510 λεπτών. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα