Ρέτσος στο Gazzetta: «Δεν επιτρέπονται τέτοιες εικόνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
Ρέτσος στο Gazzetta: «Δεν επιτρέπονται τέτοιες εικόνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τοποθετήθηκε στο Gazzetta.gr για την διακοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τις εικόνες της Τούμπας στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ καθώς και για την Εθνική μας ομάδα.
Ο νεαρός άσος που έπαιξε ξανά αριστερό μπακ στην Εθνική δεν έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το 0-1 του ΟΑΚΑ στο Gazzetta.gr όπου μίλησε στο πλαίσιο του φιλικού της Ελλάδας με την Ελβετία: «Δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς αυτό με την Ελβετία. Σε αυτήν την χρονική περίοδο που είμαστε έχουμε ανάγκη να κερδίζουμε τα παιχνίδια που δίνουμε και ας είναι φιλικά. Παίζει ρόλο και στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι.
Έχουμε τώρα μπροστά μας το φιλικό με την Αίγυπτο και θα προσπαθήσουμε εκεί για τη νίκη και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε. Θα είναι και αυτό ένα καλό και δυνατό ματς για εμάς».
Ερωτηθείς για την διακοπή αλλά και για τα γεγονότα της Τούμπας ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Λεβερκούζεν ήταν προβληματισμένος. Επισήμανε σχετικά πως «για μένα δεν επιτρέπονται τέτοιες εικόνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει με τίποτα να γίνονται αυτά και σίγουρα όλο αυτό δεν είναι καλό για όλο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και τα όσα έγιναν αλλά και η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ελλάδα. Όλοι μας ελπίζουμε πως θα δοθούν οι λύσεις που πρέπει για το καλό όλων μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα