Μελισσανίδης: Συγχαρητήρια, Ατρόμητος και «έξτρα» πριμ πρωταθλήματος

Μελισσανίδης: Συγχαρητήρια, Ατρόμητος και «έξτρα» πριμ πρωταθλήματος

Γιώργος Τσακίρης
Μελισσανίδης: Συγχαρητήρια, Ατρόμητος και «έξτρα» πριμ πρωταθλήματος

bet365

Στην προπόνηση της ΑΕΚ πήγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να συγχαρεί την ομάδα για την Ευρώπη και για να στείλει μήνυμα ενόψει Ατρόμητου, ενημερώνοντας και για μια αλλαγή στο πριμ πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, με την προπόνηση της στα Σπάτα. Μια προπόνηση, στην οποία βρέθηκε και ο Μελισσανίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Για ακόμη μία φορά, επομένως, ο Τίγρης πήγε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες, θέλοντας να τους επιβραβεύσει και για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στα δύο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία σας στην Ευρώπη και την μεγάλη προσπάθεια στο Κιέβο. Δεν πρέπει να είστε καθόλου στεναχωρημένοι για τον αποκλεισμό», ήταν η ατάκα του Μελισσανίδη προς τους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε να συγκεντρωθούν πλέον σε πρωτάθλημα-κύπελλο και να τα δώσουν όλα ως το τέλος της σεζόν.

Το αφεντικό της ΑΕΚ τόνισε στους Κιτρινόμαυρους ότι το ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι πάρα πολύ σημαντικό για την υπόθεση τίτλο. «Πρέπει να... πεθάνετε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα δεν... ξέχασε το στοίχημα που είχε βάλει με τους παίκτες για το ευρωπαϊκό πριμ. Η Ενωση αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Κιέβου και οι παίκτες δεν θα μοιραστούν το ένα εκατ. ευρώ που προέβλεπε το στοίχημα που είχαν βάλει με τον Μελισσανίδη, ο οποίος όμως τους είπε ότι οι 300.000 ευρώ -το ποσό δηλαδή που έπρεπε να μοιρασούν για την πρόκριση στους "32" του Europa League- θα προστεθεί στο πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα