Λαμία: «Θέμα της Αστυνομίας η άφιξη οπαδών του ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: «Θέμα της Αστυνομίας η άφιξη οπαδών του ΠΑΟΚ»

bet365

«Είναι θέμα της Αστυνομίας». Αυτή είναι η επίσημη αντίδραση των ανθρώπων της Λαμίας, από την στιγμή που παρά την απαγόρευση Βασιλειάδη... κυκλοφορεί ως δεδομένη η πρόθεση οπαδών του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο γήπεδο το Σάββατο!

Κάθε άλλο παρά ανέφελο είναι το τοπίο γύρω από το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (17/2, 19.30), για την 22η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Συγκεκριμένα, η Λαμία δεν θα εκδώσει εισιτήρια για την αναμέτρηση, επιτρέποντας την είσοδο μόνο στους κατόχους διαρκείας και προσκλήσεων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξέδωσε απόφαση με την οποία απαγορεύει την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να την τηρήσουν. Το ίδιο έκανε μέσω instagram και ο Γιώργος Σαββίδης.

Όμως το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ανακοίνωση της «Θύρας 4», που αποκαλύπτει την πρόθεση οπαδών να ταξιδέψουν στη Φθιώτιδα, ώστε να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους, παρότι υπάρχει απαγόρευση από... παντού, σήμανε συναγερμό.

Από τη φθιωτική ΠΑΕ δεν προκύπτει αντίδραση, καθώς οι άνθρωποί της σημειώνουν με νόημα πως «από δω και πέρα είναι ζήτημα που πρέπει να χειριστεί η Αστυνομία».

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν... νέα επεισόδια στο σίριαλ που έχει διαμορφωθεί.

Διαβάστε ακόμη:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα