Ο ΠΑΟΚ αποσύρεται από τη μεταγραφή Κουρμπέλη!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ αποσύρεται από τη μεταγραφή Κουρμπέλη!

bet365

Η στάση του Ελληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος εμφανίζεται διστακτικός, παρά το γεγονός ότι τα ξημερώματα ο ατζέντης του αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα!

Ο ΠΑΟΚ αποσύρεται από την κουβέντα απόκτησης του Δημήτρη Κουρμπέλη, λόγω της στάσης που κρατάει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του αποδέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης την έγγραφη προσφορά του «Δικεφάλου», ο Ελληνας μέσος, για τους δικούς του λόγους, εμφανίζεται ακόμη και τώρα διστακτικός.

Ετσι οι «ασπρόμαυροι» στρέφονται αποκλειστικά στην απόκτηση του Τιμπό Μουλέν ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Στην υπόθεση Κουρμπέλη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρέμεναν επιφυλακτικοί όλες τις προηγούμενες ώρες, από την στιγμή που συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό και γύρω στις 3 τα ξημερώματα, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποδέχθηκε την έγγραφη πρόταση του «Δικεφάλου».

Θεωρούν ότι η στάση τους ήταν άψογη, τόσο απέναντι στον επίσημο Παναθηναϊκό, όσο και στον Κουρμπέλη, αλλά τελικά αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη μεταγραφή, παρότι άνθρωποι των «πρασίνων» προσπάθησαν να αλλάξουν την γνώμη του Ελληνα μέσου.

Στον… αέρα είναι φυσικά και η περίπτωση των τριών ποδοσφαιριστών (Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε) όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση στο στρατόπεδο των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα