Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Ομάρ, παραμένει στην έξοδο ο Φιγκέιρας

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Ομάρ, παραμένει στην έξοδο ο Φιγκέιρας

bet365

Ο Ομάρ ετοιμάζεται για να πάρει ξανά θέση βασικού στον Ολυμπιακό την ώρα που όλες οι πληροφορίες από την Πορτογαλία εμμένουν σε άμεση αποχώρηση του Φιγκέιρας για την Μπράγκα.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της επανόδου του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Όλα δείχνουν πως με την ΑΕΚ ο Νορβηγός θα πάρει ξανά την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο διεθνής αμυντικός είναι άλλωστε ήδη στο 100% και έχει επιστρέψει σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς.
Από την άλλη ο Φιγκέιρας που εδώ και μέρες εμφανίζεται να τα έχει βρει με την Μπράγκα παραμένει... φευγάτος σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πάντως τελική επιβεβαίωση για το θέμα Φιγκέιρας, που σύμφωνα με τον Γκαρθία επρόκειτο να ξεκαθαρίσει το τοπίο σήμερα Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα