Παντελίδης: «Η εικόνα του α' μέρους μας έδωσε δύναμη για όλο το ματς»

Δημήτρης Τομαράς
Παντελίδης: «Η εικόνα του α' μέρους μας έδωσε δύναμη για όλο το ματς»

bet365

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης, σχολίασε πως η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου για τον Αστέρα με τον Ολυμπιακό του έδωσε δύναμη για την συνέχεια της αναμέτρησης.
Ο Παντελίδης είπε για:
Το ματς με Ολυμπιακό: Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Η εμφάνιση και η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μας έδωσε δύναμη για όλο το παιχνίδι. Για όλο το ματς. Γιατί νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Απλά στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές που έκανε μας πίεσε λίγο παραπάνω στο τελευταίο μισάωρο και σε αυτό το σημείο αν δεν είσαι προσεκτικός μπορείς να χάσεις το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβεις. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε αρκετά ψηλά τον Ολυμπιακό. Βρήκαμε κάποιες φάσεις όμως και πάλι δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Εκμεταλλευτήκαμε την κόπωση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι Κυπέλλου γι'αυτό και ξεκινήσαμε με πίεση ψηλά. Θεωρώ το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν δίκαιο. Ομως σήμερα τελείωσε και κοιτάμε ήδη τον επόμενο αγώνα.
Την καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα: Πιέσαμε από νωρίς τον αντίπαλο και δεν του δώσαμε εύκολα την κατοχή. Κλείσαμε καλά του χώρους και εκμεταλλευτήκαμε όλα τα λάθη του Ολυμπιακού. Επίσης μεγάλο ρόλο έπαιξε και η κούραση κάποιων παικτών του αντιπάλου που είχαν έλλειμα ενέργειας.
Το εάν σημαίνει κάτι παραπάνω ένας βαθμός με Ολυμπιακό: Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Σε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι ο αντίπαλος αλλά με το πόσο εσύ θες τους βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και ο βαθμός απέναντι στον Ολυμπιακό είναι εξίσου σημαντικός με όλους του άλλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα