Σταντάρ Λιέγης για Τσίμιροτ!

Σταντάρ Λιέγης για Τσίμιροτ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Σταντάρ Λιέγης για Τσίμιροτ!

bet365

Οι Βέλγοι στέλνουν τον Γκόικο Τσίμιροτ από τον ΠΑΟΚ στη Σταντάρ Λιέγης! Καταθέτουν επίσημη πρόταση στον «δικέφαλο», που δείχνει θετικός ως προς την πώληση του Βόσνιου.

Για την απόκτηση του Γκόικο Τσίμιροτ φαίνεται να κινείται η Σταντάρ Λιέγης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο. Η ομάδα του Σα Πίντο έχει ξεχωρίσει τον Βόσνιο μέσο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει καταθέτοντας επίσημη πρόταση.

Αρχικά από τον ΠΑΟΚ ξεκαθάριζαν ότι μια εβδομάδα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν είναι τόσο εύκολο να προχωρήσει στην παραχώρησή του. Ωστόσο ο Τσίμιροτ που αγωνίστηκε ολόκληρο ενενηντάλεπτο απέναντι στον Ατρόμητο, εμφανίζεται θετικός ως προς την προοπτική της μεταγραφής, το ίδιο και οι άνθρωποι της ομάδας, που ανέλυσαν τα δεδομένα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του αγώνα.


Ο Βόσνιος χαφ λίγο μετά τις 01.30 βρέθηκε εκ νέου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να διευθετήσει της λεπτομέρειες που αφορούν την μετακίνηση του στη Βελγική ομάδα, αλλά και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα