Το "παλεύει" για Πανιούκοφ ο Παναθηναϊκός!

Το "παλεύει" για Πανιούκοφ ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Το "παλεύει" για Πανιούκοφ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Αντρέι Πανιούκοφ και ψάχνει την χρυσή τομή με την Ζενίτ για τον δανεισμό του.

Παρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξαιτίας της τραγικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει επιθετικό για να καλύψει το τεράστιο κενό που έχει στο ρόστερ του μετά την αποχώρηση του Άντρες Τσαβες, τον τιμιο αλλά "λίγο" Μολινς και τον τραυματισμό του Λουσιάνο. Ο Αντρει Πανιουκοφ είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη και το "τριφύλλι" είναι σε επαφή με την Ζενίτ με τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει αυτή την περίπτωση και προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή με τους Ρώσους, ώστε ο παίκτης να φορέσει τα πράσινα, επιθυμία που δήλωσε και στο gazzetta.gr το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα