Μπακασέτας: «Πάντα έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου»

Μπακασέτας: «Πάντα έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Πάντα έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την βράβευσή του, για τα στοιχεία που έχει προσθέσει στο παιχνίδι του, αλλά και για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ.

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στο περιθώριο της βράβευσης για MVP αλλά και καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, o Τάσος Μπακασέτας μίλησε στη Nova για:

-τη βράβευσή του ως MVP και σκόρερ του ομορφότερου γκολ της 16ης αγωνιστικής: «Πιστεύω πως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο το ποδαρικό. Όλα πήγαν καλά, αλλά το σημαντικό είναι πως κέρδισε η ομάδα και μένουμε κοντά στο στόχο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως έτσι».

-το αν έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό του: «Δεν περίμενα να πάρω δύο βραβεία για να ορίσω τις απαιτήσεις. Πάντα έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου και θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια».

-τα στοιχεία που προσθέτει στο παιχνίδι του: «Είναι σημαντικό να δίνεις καθημερινά το 100% στις προπονήσεις. Αυτές τις θέσεις δεν τις ήξερα πολύ καλά, όταν άρχισα δεν έπαιζα πολύ στα πλάγια, αλλά όταν παίζεις μαθαίνεις. Με τη βοήθεια και του προπονητή, που μου εξηγούσε πώς να παίζω. Η καθημερινότητα σε βελτιώνει. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να είσαι συγκεντρωμένος και να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι. Η δουλειά έχει παίξει μεγάλο ρόλο, με τον προπονητή και ατομικά. Δεν δούλευα πάντα στην καριέρα μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δουλεύω πολύ σκληρά. Όταν έχεις συνεχή ροή αγώνα βοηθά να γίνεσαι καλύτερος και να διορθώνεις τα λάθη σου».

-την δύναμη της ΑΕΚ μεσοεπιθετικά: «Όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει οι παίκτες που έχεις μπροστά και με μία ενέργεια να σου πάρουν το ματς. Η ΑΕΚ έχει τέτοιους παίκτες, αλλά είναι άδικο να μιλάμε μόνο γι’ αυτούς. Σε όλες τις γραμμές η ομάδα είναι πλήρης κι όποιος κι αν λείψει υπάρχει ο επόμενος που θα τον αντικαταστήσει επάξια».

-το καλό κλίμα στην ΑΕΚ: «Η οικογένεια φαίνεται στα δύσκολα αποτελέσματα. Είχαμε απώλειες, αλλά η οικογένεια έμεινε ενωμένη, δεν αλλοιώθηκε. Είναι σημαντικό να έχεις τέτοια αποδυτήρια, να είναι όλοι οι παίκτες αγαπημένοι και είναι ένα συστατικό της επιτυχίας μας».

-το ότι η ΑΕΚ συνεχίζει στους τρεις στόχους: «Δεν μας αγχώνει, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση γιατί βλέπουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Ξέρουμε ότι όταν είμαστε στο 100% είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσει άλλη ομάδα».

-το δίδυμο με το οποίο ταιριάζει καλύτερα: «Με όλους τους παίκτες έχουμε καταπληκτική συνεργασία. Με τον Μασούντ δεν έχω παίξει ακόμη. Με τον Σέρχιο είχαμε πέρσι καταπληκτική συνεργασία, με τον Λιβάγια φέτος… Ο Λάζαρος παίζει περισσότερο στα πλάγια».

-το αν έχει πρώτα στο μυαλό του το σουτ ή την πάσα: «Όταν είμαι έξω από την περιοχή το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ είναι να σουτάρω επειδή έχω εμπιστοσύνη στα πόδια μου. Για μένα πάντως είναι ίδια χαρά αν σκοράρω ή αν έχω ασίστ».

-το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχουμε κάνει επαγγελματικές νίκες και νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Παίζουμε με μια αξιόλογη ομάδα, που έχει κορμό και χημεία. Είναι δύσκολο παιχνίδι, προφανώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Θα ψάξουμε από το πρώτο λεπτό το γκολ για να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα