«Δεν μας το έλεγε ο Χριστοβασίλης»

Gazzetta team
«Δεν μας το έλεγε ο Χριστοβασίλης»

bet365

Ο πατέρας του Κώστα Μαυροπάνου ανέφερε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣ κρατούσε «μυστικό» το όνομα της Αρσεναλ μέχρι και την τελευταία στιγμή
Για την μετακίνηση του Κώστα Μαυροπάνου στην Αρσεναλ, μίλησε ο πατέρας του Ντίνος στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ). «Το όνειρό του αυτό ήταν, να πάει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Το παιδί εργαζόταν πάρα πολύ. Έπαιζε από 5 χρονών ποδόσφαιρο και στις προπονήσεις δούλευε σκληρά για να βελτιωθεί. Υπήρχε ενδιαφέρον από πάρα πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Είχαν κάνει επίσημες προτάσεις και τις εξέταζε σοβαρά ο ΠΑΣ. Υπήρχαν, όμως, και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Η Άρσεναλ προέκυψε τις τελευταίες 10 ημέρες. Ο πρόεδρος δεν μας το έλεγε έως την τελευταία στιγμή. Μας έλεγε μη βιάζεστε και μας το είπε το τελευταίο διάστημα. Η αντίδρασή του Ντίνου ήταν φυσιολογική. Περίμενε με αγωνία, αλλά γενικότερα ήταν πολύ χαρούμενος», είπε σχετικά.
Και μετά ρωτήθηκε αν θα παραχωρηθεί δανεικός. «Από όσο ξέρω, δεν είναι ακόμα σίγουρο. Το πιθανότερο είναι να πάει δανεικός στη Γερμανία, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο. Νομίζω είναι 50-50%. Είμαι σίγουρα χαρούμενος. Σαν πατέρας, όταν βλέπεις το παιδί σου να προοδεύει και να προχωράει, χαίρεσαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα