«Χαμήλωσαν» πολύ το θέμα Γκαρσία και οι Ισπανοί

«Χαμήλωσαν» πολύ το θέμα Γκαρσία και οι Ισπανοί

Δημήτρης Τομαράς
«Χαμήλωσαν» πολύ το θέμα Γκαρσία και οι Ισπανοί

bet365

Μετά την διάψευση του Ολυμπιακού για Γκαρσία η πληροφόρηση από Ισπανία ανέφερε ότι δεν επήλθε ποτέ τελική συμφωνία των 2 πλευρών για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Καταλανό.
Από τον 44χρονο Γκαρσία και το περιβάλλον του είχε μεταφερθεί από την Κυριακή προς στους Ισπανούς δημοσιογράφους ότι είχε επαφές με τον Ολυμπιακό. Στην Ισπανία εξάλλου από την πρώτη στιγμή απέδωσαν την ενημέρωσή τους στο περιβάλλον του Όσκαρ Γκαρσία και όχι σε πληροφόρηση από την Ελλάδα ή τον Ολυμπιακό. Ο πρώην τεχνικός της Σεντ Ετιέν είχε διαρρεύσει πως τον ενδιαφέρει πολύ το πρότζεκτ και η προοπτική του πειραϊκού συλλόγου και ότι θα ήθελε πολύ να δουλέψει στην χώρα μας.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Ισπανία ένα βασικό θέμα ήταν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 44χρονου στο Λιμάνι. Ο Όσκαρ Γκαρσία δεν ήθελε ένα συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης. Ο Καταλανός προπονητής που είναι λάτρης του 4-4-2 (σ.σ. παίζει και το 4-3-3 πάντως) εμφανιζόταν να προτιμάει ένα συμβόλαιο 2,5 και πλέον ετών και μία σχετική διασφάλιση ότι θα έχει τον χρόνο να δουλέψει με τον τρόπο που θέλει και με ένα πλάνο με μεγάλο χρονικό διάστημα. Κοινώς μετά και την διάψευση και από τον Ολυμπιακό και οι Ισπανοί χαμήλωναν πολύ το θέμα υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε ποτέ τελική επαφή και οριστική συμφωνία των 2 πλευρών. Να μην ξεχνάμε πως από Γαλλία και Αγγλία υπήρξαν ρεπορτάζ και πληροφορίες για επαφές του Γκαρσία για την Φόρεστ.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να τονίσουμε ξανά το όλο κλίμα που έβγαινε από χθες από τον Ολυμπιακό αλλά και την αντίδραση - τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά που ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός ασχολείται μόνο με την ΑΕΛ και τίποτε άλλο. Την Τρίτη υπήρξε μία πληροφόρηση ή ακόμα και σιγουριά πως ο Ολυμπιακός θα πάει στο ματς με την ΑΕΛ με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του. Το βέβαιο είναι πως για ότι και να ισχύσει πρέπει να προκύψει μία τελική επισήμανση - επιβεβαίωση των Πειραιωτών. Και κάτι τέτοιο ουδέποτε υπήρξε για τον Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα