Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Γιώργος Τσακίρης
Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης πήγε στα Σπάτα, προκειμένου να πει από κοντά τις ευχές του για το νέο έτος στους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας. Τετ-α-τετ με Χιμένεθ και Μασούντ.

Μπορεί η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για το 2017 να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 10:30 το πρωί, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήθελε να περιμένει μέχρι τότε.

Τσέλσι - Στόουκ Μέσα στη δράση του αγώνα! (21+)

Έτσι, το Σάββατο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ένωσης στα Σπάτα, προκειμένου να πει από κοντά σε όλους τις ευχές για το 2018, το οποίο ευελπιστεί να συνδυαστεί με την επιστροφή της ομάδας στα πρωταθλήματα.

Ο «τίγρης» είχε τετ-α-τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ και σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ φυσικά μίλησε και με τον Σοτζέι Μασούντ, τον οποίο καλωσόρισε, λέγοντάς του πως είναι σίγουρος οτι θα βοηθήσει πολύ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης τώρα, ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε θεραπεία και έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Ούρος Τσόσιτς και Ογκνιεν Βράνιες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Ο Μάρκο Λιβάια απουσίασε και σήμερα λόγω εμπύρετης αμυγδαλίτιδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα