Στα Χανιά για το deal ο Κλάγιτς, κοιτάζει και Πετρόπουλο ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Στα Χανιά για το deal ο Κλάγιτς, κοιτάζει και Πετρόπουλο ο Πλατανιάς

bet365

Ο Σέρβος κίπερ Κλάγιτς φτάνει το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά για συμφωνία εξάμηνου δανεισμού χωρίς οψιόν. Και ο Πετρόπουλος μες στις επιλογές που τσεκάρει ο Πλατανιάς.

Ο Φίλιπ Κλάγιτς θα κλείσει ως δανεικός στον Πλατανιά από την Παρτιζάν. Θα είναι για έξι μήνες δίχως να μπει οψιόν αγοράς για τον 27χρονο Σέρβο κίπερ. Από εκεί και πέρα ο χανιώτικος σύλλογος έχει δύο επιλογές από Ισπανία για άξονα και επίθεσεις, που αποτελούν επιλογές του Ρόκα. Εκτός των άλλων οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει στην λίστα του και τον 31χρονο Αντώνη Πετρόπουλο, φορ που ήταν φέτος στην Δόξα Δράμας και ως γνωστόν έχει θητεύσει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Αιγάλεω, Καλλονή, Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάρι, Κερατσίνι και Χαϊδάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα