Ο Μίτροβιτς κοιτάζει και επιλογές εκτός Αγγλίας...

Ο Μίτροβιτς κοιτάζει και επιλογές εκτός Αγγλίας...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μίτροβιτς κοιτάζει και επιλογές εκτός Αγγλίας...

bet365

Ο Μίτροβιτς - που έχει συνδεθεί και με Ολυμπιακό - επιβεβαίωσε πως φεύγει από τη Νιουκάστλ, πως δεν θέλει να γυρίσει στην Παρτιζάν και ότι κοιτάζει και επιλογές εκτός της Premier και της Αγγλίας.

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εδώ και μέρες έχουμε παραθέσει τα δεδομένα για την περίπτωση του Σέρβου διεθνούς κυνηγού. Ο ίδιος ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μιλώντας στην Zurnal επιβεβαίωσε πως είναι μη ρεαλιστικό το να γυρίσει στην Παρτιζάν, όπως άλλωστε είχαμε αναφέρει. Επίσης πως αποχωρεί από τη Νιουκάστλ και ότι κοιτάζει και επιλογές και εκτός της Αγγλίας με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Θυμίζουμε εκ νέου πως η περίπτωση του 23χρονου άσου ήταν και στα... ραντάρ του Ολυμπιακού, όσο δύσκολη περίπτωση και εάν έχουμε σημειώσει πως ήταν αλλά και παραμένει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα