Η ΑΕΚ παρέδωσε τα χρήματα για τους πληγέντες στην Μάνδρα (pics)

Η ΑΕΚ παρέδωσε τα χρήματα για τους πληγέντες στην Μάνδρα (pics)

Gazzetta team
Η ΑΕΚ παρέδωσε τα χρήματα για τους πληγέντες στην Μάνδρα (pics)

bet365

Η ΑΕΚ παρέδωσε την Παρασκευή στην Περιφερειακή Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα τα χρήματα που συγκέντρωσε για τους πλημμυροπαθείς.


Ο Μηνάς Λυσάνδρου βρέθηκε την Παρασκευή στην Περιφερειακή Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, όπου και παρέδωσε τα χρήματα από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πλατανιά. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 114.345 ευρώ το οποίο προορίζεται για τους πλημμυροπαθείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας:

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Βασιλείου Γιάννη και του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου για θέματα Αθλητισμού, κ. Πάντζα Σπύρου, πρόσκληση προς τις σχολικές επιτροπές των πληγέντων δήμων, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων, προκειμένου να τους αποδοθούν τα χρήματα που κατάφερε και συγκέντρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, από τις εισπράξεις των εισιτηρίων στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής δήλωσε : Επικροτούμε τέτοιες πρωτοβουλίες, ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ, που σε καιρούς δύσκολους και πιεστικούς συνδράμουν στην επαναφορά της κανονικότητας των κατοίκων που επλήγησαν.

Την ΠΑΕ ΑΕΚ, εκπροσώπησε ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος κος. Λυσάνδρου Μηνάς. Από τον δήμο Μεγαρέων παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος, κος Κοσμόπουλος Λευτέρης, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπης, κος. Κολάτας Ιωάννης, ενώ από τον δήμο Μάνδρας το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας επιτροπής, κος. Παπακωσταντής Μελέτης, ο Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, κος Δούκας Αναστάσης και ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού σχολείου Μάνδρας, κος Καλούδης Ευάγγελος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα