Πλατανιάς για Σιαμπάνη και Σταθόπουλο

Gazzetta team
Πλατανιάς για Σιαμπάνη και Σταθόπουλο

bet365

Στον Πλατανιά βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών ενόψει του Ιανουαρίου και δύο ονόματα που αρέσουν κι εξετάζονται είναι αυτά των Σταθόπουλου και Σιαμπάνη του ΠΑΟΚ.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κι έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να βοθήσουν την ομάδα στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι δύο ποδοσφαιριστών από την Κ20 του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα αυτά του 20χρονου επιθετικού, Αντώνη Σταθόπουλου, αλλά και του 18χρονου τερματοφύλακα, Μάριου Σιαμπάνη.

Στον Δικέφαλο του Βορρά θέλουν να τους δώσουν σε ομάδα Super League ώστε να μπουν σε συνθήκες ανταγωνισμού και πίεσης και δεν αποκλείεται οι Κρητικοί να προχωρήσουν τις δύο υποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα