Παραμένει ως επιλογή για αριστερά ο Γκανέα

Παραμένει ως επιλογή για αριστερά ο Γκανέα

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει ως επιλογή για αριστερά ο Γκανέα

bet365

Δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού για τον Γενάρη με τους Ισπανούς να επιμένουν για τον Κριστιάν Γκανέα πάντως.
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει περιπτώσεις που κοιτάζει για το αριστερό άκρο της άμυνάς του αλλά και μία ακόμα από εξωτερικό που δεν έχει διαρρεύσει. Ανάμεσα σε αυτές είναι των Λυκογιάννη, Χατζισαφί αλλά και του Γκανέα. Την Τετάρτη υπήρξαν ξανά δημοσιεύματα στην Ισπανία για τον Ρουμάνο αριστερό μπακ της Βιτορούλ που κοστολογείται με 600.000 ευρώ. Η Mundo Deportivo τόνιζε σχετικά πως ο Ολυμπιακός είναι μες στις ομάδες που θέλουν ακόμα τον Κριστιάν Γκανέα ενώ έκανε μνεία και για τον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέα φέτος στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας έχει 25 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα