Παντελίδης: «Με μια νίκη σίγουρη η... σωτηρία»!

Gazzetta team
Παντελίδης: «Με μια νίκη σίγουρη η... σωτηρία»!

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Σάββας Παντελίδης, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας πως η ομάδα του απέχει μόλις μια νίκη από το να «κλειδώσει» την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Αρκάδες επικράτησαν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 1-3 και πέτυχαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στη Superleague Σουρωτή. Παρά την εξαιρετική πορεία της ομάδας του πάντως, ο Σάββας Παντελίδης έδειξε προσγειωμένος στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως δεν κοιτάει πιο μακριά από τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Πετύχαμε μια εξαιρετική νίκη. Είχαμε κάνει τέσσερις σερί νίκες και παίζαμε με έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Έχω διακρίνει δύο σημαντικά στοιχεία. Το άσχημα είναι ότι ήμασταν κακοί από το 30’ μέχρι το 60’, είχαμε νευρικότητα και αφήναμε τον αντίπαλο να απειλήσει. Βγάλαμε αντίδραση, όμως, μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Αλλάξαμε τον σχηματισμό, βάλαμε πιο πίσω τον Τόνσο για να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα τον αντιπάλων και να κρατήσει την μπάλα. Στο τέλος νομίζω πως εμείς ήμασταν αυτοί που αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν εδώ σήμερα να μας υποστηρίξουν. Τους αφιερώνουμε αυτήν την νίκη».

Σε ερώτηση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και για το αν σκέφτεται την πρώτη πεντάδα μετά από τα τελευταία αποτελέσματα:

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από την Τρίπολη. Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία. Δεν κοιτάω τόσο μακριά, δεν κοιτάω την πρώτη πεντάδα, εκτός αν στο τέλος είμαστε ψηλά και κοντά σε αυτές τις θέσεις».

Σε ερώτηση για το αν «φοβήθηκε» το ματς όταν ο Απόλλων ισοφάρισε:

«Φοβήθηκα το ματς γιατί δεν ήμασταν σε καλό mood, κάναμε λάθη και δίναμε στους αντιπάλους την ευκαιρία να απειλήσουν. Η ορμή και το πάθος του Απόλλωνα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά. Η αλλαγή του Τόνσο στον αγωνιστικό χώρο μας βοήθησε. Το δεύτερο γκολ ήταν απόρροια συνδυαστικού παιχνιδιού. Μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές στην εξέλιξη του αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα