Σπάρτη - Ατρόμητος 0-4 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Σπάρτη - Ατρόμητος 0-4 (vid)

bet365

Ο Ατρόμητος δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στην Σπάρτη, νίκησε την τοπική ομάδα εύκολα με 4-0 και προκρίθηκε στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επέστρεψε στις νίκες με έναν... υγιεινό περίπατο ο Ατρόμητος, που διέλυσε την Σπάρτη με 0-4 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νταμίρ Κάναντι, κατέβασε με βασικούς τον Ατρόμητο στην Σπάρτη δείχνοντας πόσο πολύ υπολογίζει τον θεσμό του Κυπέλλου. Φυσικά, από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως υπήρχε αφεντικό στην αναμέτρηση και στο 17' ήρθε και το 0-1 με μακρινό σουτ του Μάντσον.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, με τον Ατρόμητο να κυριαρχεί απόλυτα σε όλο το πρώτο ημίχρονο να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη και στο 28' να φτάνει στο 0-2. Ο Ουάρντα μετά από ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή που είχε αρκετές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος. Τελικά το 0-3 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους ήρθε στο 38' με κεφαλιά του Ουάρντα, ενώ στο 39' ο Ντάουντα έκανε το 0-4, αλλά ο επόπτη λανθασμένα έδειξε οφσάιντ.

Στην επανάληψη, η Σπάρτη πέρασε τρίτο στόπερ στο παιχνίδι και κατάφερε να κρατήσει τους Περιστεριώτες μακριά από την περιοχή της. Ακόμα και σε ένα... σβηστό δεύτερο μέρος όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Μετά από κόρνερ του Ούμπιδες, ο Μενσά με κεφαλιά έκανε στο 75' το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον περιμένει να μάθει αν πέρασε σαν πρώτος ή σαν δεύτερος. Αυτό εξαρτάται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στα Τρίκαλα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κέρκυρα.

Οι συνθέσεις:

Σπάρτη (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης (46' Μάγκας), Βοσνακιδης, Σάββα, Γραικός, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος (78' Ντοράγκι), Μπαρέττας (61' Κατσίκης), Φουρτάδο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (65' Μάνδας), Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Μάντσον (46' Καρασαλίδης), Ούμπιδες, Ουάρντα, Ντάουντα (57' Μενσά), Ντιγκινί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα