Μάνταλος: «Να επιστρέψω για να σηκώσω το πρωτάθλημα» (vid)

Μάνταλος: «Να επιστρέψω για να σηκώσω το πρωτάθλημα» (vid)

Gazzetta team
Μάνταλος: «Να επιστρέψω για να σηκώσω το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, την στήριξη που έχει από όλους και το πρωτάθλημα που θέλει να σηκώσει έχοντας επιστρέψει νωρίτερα.

Ο αρχηγός της Ενωσης δεσμεύθηκε με την ομάδα με νέο συμβόλαιο ως το 2022 και μετά τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, σειρά πήραν οι δηλώσεις. Αναλυτικά όσα είπε στους δημοσιογράφους στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μάνταλος...

«Από την πρώτη μέρα του τραυματισμού μου η ομάδα ήταν δίπλα μου. Σε ό,τι χρειάστηκα. Με την κίνηση της αυτή να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο έδειξε ότι με πιστεύει. Είναι κάτι που με χαροποιεί και μου δίνει δύναμη. Κάτι που δεν με αφήνει να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο από το πότε θα επιστρέψω στα γήπεδα».

Για το αν σκέφτεται την ημέρα που θα μπει στην Αγιά Σοφιά: «Είναι κάτι που σκεφτόμουν από την αρχή που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που ισχύει και για όλους τους άλλους παίκτες που παίζουν εδώ. Ο καθένας σκέφτεται να μπαίνει να παίζει και να κατακτά τίτλους στο νέο γήπεδο».

Για το νέο συμβόλαιο: «Και στην Ξάνθη έκανα πρώτο μεγάλο συμβόλαιο, μεγάλο και το δεύτερο με την ΑΕΚ στη Β' και εφόσον πήγε καλά είπαμε να συνεχίσουμε έτσι. Αρχικά είχαμε πει για έναν χρόνο λιγότερο και είχαμε συμφωνήσει, την επόμενη μέρα που είπαν για συν έναν χρόνο, είπαμε ΟΚ και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ σήμερα».

Για την στήριξη που έχει: «Δεν έχω μιλήσει πολύ για το πως νιώθω. Η ομάδα με κάνει να αισθάνομαι εξαιρετικά. Η στήριξη που μου έχει δείξει η ομάδα είναι πολύ μεγάλη».

Για τον τραυματισμό του Γιόχανσον: «Τον Γιόχανσον τον είδα μια μέρα μετά τον τραυματισμό. Έβλεπα το ματς στην τηλεόραση και μπορώ να σας πω ότι πόνεσα όσο και αυτός. Ο Γιάκομπ είναι στρατιώτης, είναι παλικάρι θα το ξεπεράσει και θα επιστρέψει πιο γρήγορα από εμένα».

Για το πόσο κοντά θα είναι στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα: «Θα είμαι εκτός μόνο από τις τέσσερις γραμμές. Θα είμαι πάντα δίπλα. Στόχος μου είναι να βρίσκομαι σε κάθε προπόνηση, να δουλεύω και σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός, να είμαι κοντά στην ομάδα».

Για το πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα από την απουσία του: «Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, έχουμε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Τώρα έχω στο μυαλό μου να γυρίσω στο τέλος της σεζόν και να παίξω κάποια παιχνίδια ώστε να είμαι αυτός που θα σηκώσει το Πρωτάθλημα».

Λυμπερόπουλος: «Να κατακτήσει τους τίτλους που του αξίζουν»
Πριν πάρει τον λόγο ο Μάνταλος, είχε μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος είπε: «Είμαστε εδώ μαζί με τον Πέτρο για να σας ανακοινώσω την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2022. Έχουμε ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μια πολύ μεγάλη χαρά για τον αρχηγό μας και από την άλλη λίγο στεναχώρια γιατί έχει ένα μικρό προβληματάκι που θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι και πάλι δυνατός μαζί μας. Του εύχομαι να είναι το τελευταίο και να κατακτήσει τους τίτλους που του αξίζουν με την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα