Σιγουριά για deal και υπογραφές με Μπεν

Σιγουριά για deal και υπογραφές με Μπεν

Δημήτρης Τομαράς
Σιγουριά για deal και υπογραφές με Μπεν

bet365

Θέμα χρόνου συνεχίζει να είναι να πέσουν οι υπογραφές στο νέο διετές συμβόλαιο του Μπεν με τον Ολυμπιακό. Το θέμα του Μποτία συνεχίζει να είναι στον... αέρα πάντως.
Εδώ και αρκετές ημέρες σας είχαμε μεταφέρει πως το θέμα του συμβολαίου του Μπεν μπήκε σε καλό δρόμο ξανά. Φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι μία ανάσα από την τελική συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο και υπάρχει η σιγουριά πως θα πέσουν άμεσα οι υπογραφές. Η αργοπορία που έχει σημειωθεί έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Γιάννης Βρέντζος πρέπει να είναι στην Ελλάδα και παρών στην τελική συνάντηση για να πέσουν οι υπογραφές του καινούριου συμβολαίου του άσου από τις Κομόρες.
Όσο για τον Μποτία; Προ ημερών είχαμε τονίσει πως δεν είχε επέλθει deal των εμπλεκόμενων πλευρών για το νέο συμβόλαιό του. Είναι ακόμα μία κατάσταση... μετέωρη που θα ξεκαθαρίσει όμως και αυτή λίαν συντόμως...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα