Ο Ντάσιος κόντρα στον ΠΑΣ (pic)!

Γιώργος Ντυμένος
Ο Ντάσιος κόντρα στον ΠΑΣ (pic)!

bet365

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την φανέλα του «Αγιαξ της Ηπείρου», θα τον αντιμετωπίσει για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2015 που έφυγε από τα Γιάννινα
«Δύσκολη» Κυριακή είναι αυτή που έρχεται για τον Γιώργο Ντάσιο. Βλέπετε ο 34χρονος αμυντικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα που συνέδεσε το όνομά του στο ποδόσφαιρο.
Γιαννιώτης και με παθολογική αγάπη για τον «Αγιαξ της Ηπείρου», ο έμπειρος αμυντικός αγωνίζονταν σε αυτόν από το καλοκαίρι του 2001 που έγινε επαγγελματίας, μέχρι εκείνο του 2015, όταν δεν υπήρχε «χώρος» για ανανεώσεις, λόγω της μη αδειοδότησής του. Συνολικά φόρεσε την φανέλα του συλλόγου σε 335 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες και είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών του. Το δελτίο του ήταν το μοναδικό που υπήρχε στα γραφεία του, όταν το καλοκαίρι του 2004 έπεσε από την τότε Β' στην Γ' Εθνική και ως παίκτης του ΠΑΣ πανηγύρισε 4 ανόδους, αλλά και ήπιε από το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.
Οταν έφυγε από το «σπίτι» του ακολούθησε ο Ολυμπιακός Βόλου, η Λαμία και από πέρσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ομως ποτέ του δεν έτυχε να κοντραριστεί με την ομάδα που λατρεύτηκε και λάτρεψε όσο λίγοι. Αυτό θα συμβεί την Κυριακή.
Ο Ντάσιος τον Αύγουστο του 2001, στην πρώτη του φωτογραφία ως επαγγελματίας παίκτης του ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα