ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κόρμπος: «Εμείς έχουμε ανεβάσει τον πήχη»

Κόρμπος: «Εμείς έχουμε ανεβάσει τον πήχη»

 Κόρμπος: «Εμείς έχουμε ανεβάσει τον πήχη»

Ο «κάπτεν» του Πανιωνίου τόνισε πως στη Νέα Σμύρνη πρέπει όλοι να συνεχίσουν συγκεντρωμένοι την δουλειά 

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Για το ματς με την ΑΕΚ που πέρασε αλλά και εκείνο με τον Ατρόμητο που ακολουθεί, μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος στο Panionianea Radio. 

 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Προσπαθήσαμε. Παίξαμε με την ΑΕΚ μία πολύ δυνατή ομάδα. Δεν πάει να πει ότι επειδή είχε χάσει έναν αγώνα έγινε αμελητέα ομάδα. Το έδειξε και μέσα στην Μίλαν πόσο καλή ομάδα είναι. Κλείσαμε τους χώρους και στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο. Δεν δημιουργήσαμε την κλασική ευκαιρία, η ΑΕΚ είχε 2-3 ευκαιρίες, αλλά από δικές μας αδράνειες. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά και δεν σκύβουμε το κεφάλι. Έχουμε περάσει και χειρότερα στο παρελθόν. Κοιτάμε τώρα τη συνέχεια".
 
Για το ματς με τον Ατρόμητο και τον στόχο του Πανιωνίου: "Η τριάδα πίσω, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννιώτης άνηκαν στην δική μας οικογένεια και τους ξέρουμε. Θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά μόνο. Στόχος μας είναι η νίκη, πάντα όπου παίζουμε πάμε για τη νίκη. Χαμηλά το κεφάλι όπως έχουμε μάθει, δουλειά και συγκεντρωμένοι".
 
Για την φετινή σεζόν και τον στόχο ξανά της 5αδας: "Εμείς έχουμε ανεβάσει τον πήχη. Φέτος έχει κλείσει η ψαλίδα, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, με δύο νίκες είσαι ψηλά και με δύο ήττες είσαι χαμηλά. Όλες οι ομάδες είναι κοντά πλέον. Συνεχίζουμε εμείς την δουλειά μας".
 
Για την θερμή συμπαράσταση του κόσμου κόντρα στην ΑΕΚ: "Και στην Τρίπολη είχε έρθει ο κόσμος μας. Ευχαριστούμε που γέμισε το γήπεδο. Τον στεναχωρήσαμε, αν κάποιες έφυγε πικραμένος του ζητάμε συγνώμη, όλοι θέλαμε να κερδίσουμε. Του ζητάμε να μην απομακρυνθεί, να είναι δίπλα μας και στο τέλος πιστεύω θα μας χειροκροτήσει ξανά για την πορεία μας".