ΑΕΚ: «Η Κρουζ Αζούλ αποσύρθηκε από την υπόθεση του Πινέδα», λένε στο Μεξικό

ΑΕΚ: «Η Κρουζ Αζούλ αποσύρθηκε από την υπόθεση του Πινέδα», λένε στο Μεξικό

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το Μεξικό, η ΑΕΚ και η πλευρά του Ορμπελίν Πινέδα δεν απάντησαν ποτέ στην πρόταση της Κρουζ Αζούλ με αποτέλεσμα η μεξικάνικη ομάδα να αποσύρεται οριστικά από την υπόθεση του χαφ της Ένωσης.

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα από το Μεξικό όσον αφορά τον Ορμπελίν Πινέδα και το φερόμενο ενδιαφέρον της Κρουζ Αζούλ. Η ΑΕΚ ενημέρωσε πριν λίγες μέρες πως έχουν απορριφθεί αρκετές προτάσεις για τον Μεξικανό χαφ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος, εισήσθω εν παρόδω, έχει και συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Φαίνεται ωστόσο ότι το πήραν απόφαση και οι Μεξικανοί, καθώς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του ESPN, η Κρουζ Αζούλ δεν θα ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του μέσου της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το μεξικανικό δίκτυο, η πρόταση των 4.5 εκατομμυρίων της Κρουζ Αζούλ για τον Πινέδα έμεινε αναπάντητη τόσο από την Ένωση, όσο και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα το κλαμπ από το Μεξικό να αποσύρεται οριστικά από την διεκδίκηση.

«Η προσφορά που παρουσίασε η Κρουζ Αζούλ στην ΑΕΚ έγινε αρκετές εβδομάδες πριν και έληξε στις 22 Μαΐου. Ούτε η ελληνική ομάδα, ούτε ο εκπρόσωπος του Πινέδα απάντησαν επίσημα στην Κρουζ Αζούλ για την προσφορά των 4,5 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να επιστρέψει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο.

Η Κρουζ Αζούλ δεν ενδιαφέρεται και δεν πρόκειται να καταθέσει άλλη πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντιλαμβάνεται ότι ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Κρουζ Αζούλ, επειδή δεν υπήρξε επίσημη απάντηση ούτε από τον ατζέντη του ούτε από την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται», τόνισε ο δημοσιογράφος του μεξικανικού ESPN, Λεόν Λεκάντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα