«Η Λας Πάλμας μπορεί να ενδιαφερθεί για την επιστροφή του Αραούχο»

«Η Λας Πάλμας μπορεί να ενδιαφερθεί για την επιστροφή του Αραούχο»

Newsroom
Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ

bet365

Σενάρια από τα Κανάρια Νησιά κάνουν λόγο για πιθανό ενδιαφέρον της Λας Πάλμας να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Σέρχιο Αραούχο.

Ανοικτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, με την πρόταση της Ένωσης να παραμένει στο τραπέζι και τον Αργεντινό επιθετικό να καλείται να αποφασίσει. Στα Κανάρια Νησιά την ίδια στιγμή έκαναν ξανά την εμφάνισή τους σενάρια σχετικά με την πιθανότητα επιστροφής του «Τσίνο» στη Λας Πάλμας.

Η ιστοσελίδα Pasion Amarilla που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας τονίζει πως δεν αποκλείεται η ισπανική ομάδα να αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για τον Αραούχο καθώς ο πρόεδρος του κλαμπ είχε αναφέρει παλιότερα ότι θα του άρεσε να τον δει πίσω στον σύλλογο.

«Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται και μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του καλοκαιριoύ. Ο πρόεδρος Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ είχε αναγνωρίσει κατά καιρούς ότι θα του άρεσε να επέστρεφε ο Αραούχο στη Λας Πάλμας, κάτι που είχαμε γράψει και τον περασμένο Ιανουάριο», ανέφερε στο «X».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα