Τα τέσσερα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της Ελλάδος, εκτός έμεινε ο Αρης

Newsroom
aek-paok_intime

bet365

Κατά αλφαβητική σειρά η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχουν την επόμενη σεζόν στις διοργανώσεις της UEFA, σε αντίθεση με τον Αρη που βρέθηκε εκτός νυμφώνας.

Επεσαν απόψε (25/5) οι τίτλοι τέλους της εγχώριας ποδοσφαιρικής σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Αρη στον τελικό του Βόλου

Ετσι κατέκτησε το Κύπελλο και αυτόματα εξασφάλισε την έξοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, σε αντίθεση με τους «κίτρινους» που έμειναν εκτός νυμφώνας.

Πλέον και τα τέσσερα «εισιτήρια» της χώρας μας έχουν «κάτοχο», αλλά ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» 100% το από που θα ξεκινήσει το κάθε club.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα αρχίσει από τον 2ο προκριματικό του Champions League, ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός από τον αντίστοιχο του Europa, ενώ η ΑΕΚεπίσης από τον 2ο προκριματικό αλλά του Conference.

Μοναδική εκκρεμότητα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη (29/5) θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Αν κερδίσουν οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν κατευθείαν στους ομίλους του Europa, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα μπουν στην Ευρώπη από τον 2ο προκριματικό του Conference.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα