«Η ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Τυνήσιο στόπερ Μοντασάρ Ταλμπί»

«Η ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Τυνήσιο στόπερ Μοντασάρ Ταλμπί»

Newsroom
Ο Μοντασάρ Ταλμπί της Λοριάν

bet365

Γαλλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η ΑΕΚ μεταξύ άλλων συλλόγων ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό της Λοριάν, Μοντασάρ Ταλμπί.

Όπως αναφέρει το sport.fr, ο Μοντασάρ Ταλμπί που δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Λοριάν ως το 2025 αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη γαλλική ομάδα μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΑΕΚ είναι μεταξύ των ομάδων που θέλουν τον Τυνήσιο διεθνή στόπερ, ο οποίος μετράει 40 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Όπως προσθέτει το γαλλικό ρεπορτάζ, εκτός από την ΑΕΚ, σύλλογοι όπως η Φενέρμπαχτσε, η Λανς αλλά και η Εσπεράνς από την Τυνησία εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο υψηλόσωμος (1.90μ) Τυνήσιος στόπερ, ο οποίος διαθέτει και γαλλικό διαβατήριο, ανήκει στη Λοριάν από το 2022, όταν και είχε αποκτηθεί από την Ρούμπιν Καζάν έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Φέτος μέτρησε 24 συμμετοχές με τη Λοριάν αποτελώντας βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας, μέχρι να ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό στην τελική ευθεία της σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα