Βόκολος: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την είσοδο στα Play Off»

Newsroom
vokolos_intime.jpg

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος είπε τα καλύτερα για όσους απαρτίζουν τον οργανισμό της Λαμίας, αλλά και τους φίλους της για τη συμπαράστασή τους.

Το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για τη Λαμία ήταν το σημερινό (15/5), όπου ηττήθηκε 4-2 από τον Αρη. Ο Λεωνίδας Βόκολος μοίρασε σε όλους πολλά συγχαρητήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης, με αφορμή την παρουσία της ομάδας στα Play Off. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί και προηγηθήκαμε με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Kαι συνέχισε. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, για την στήριξη τους μέσα στην χρονιά, αφού ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος. Επίσης, τα παιδιά για την πορεία που έκαναν και είναι αξιομνημόνευτη, αλλά και τους ανθρώπους που μας στήριξαν, για να κάνουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα, όταν ξεκίνησε η σεζόν ο στόχος μας, ήταν να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Βλέποντας όμως την σκληρή δουλειά που έκαναν οι παίκτες στη σεζόν, μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, κάτι που αποδείχθηκε τερματίζοντας στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Οπότε, θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα