Μπράτσος: «Είμαστε ζωντανοί και θα το πάμε μέχρι τέλους»

Βασίλης Μπαλατσός
kbratsos

bet365

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και τόνισε πως η ομάδα του θα το πάει μέχρι τέλους.

Σπουδαία νίκη για την Κηφισιά! Η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήγε με την... πλάτη στον τοίχο στο Περιστέρι, έμεινε πίσω στο σκορ από ένα ατομικό λάθος, όμως κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον Ατρόμητο (1-2) και παραμένει ζωντανή. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το τρίτο «διπλό» στην ιστορία τους στην πρώτη κατηγορία, όλα υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπράτσου.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς και τόνισε πως άπαντες στο σύλλογο έχουν πίστη και θα το πάνε μέχρι τέλους.

«Μία κλαίμε, μία γελάμε, σήμερα είμαστε χαρούμενοι, είμαστε ζωντανοί, συγχαρητήρια στα παιδιά που περνάνε δύσκολες στιγμές. Εμείς να ξέρετε στην ομάδα, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, πιστεύουμε σε αυτό που γίνεται και θα το πάμε μέχρι τέλους. Είναι άλλα δύο παιχνίδια, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που θα δικαιούμαστε από κάποια παιχνίδια.

Μπήκαμε πάλι στη διαδικασία να δεχθούμε ένα γκολ αν και ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι για να προηγηθεί, εμείς του δώσαμε μια μπάλα και προηγήθηκε, αλλάξαμε σχηματισμό, ρισκάραμε, βάλαμε παίκτες μέσα στην περιοχή, κάναμε πράγματα, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν γιατί ότι κίνηση και να κάνεις, ότι σοκ και να προσπαθήσεις να προκαλέσεις από τον πάγκο, αν τα παιδιά δεν το πιστέψουν, δεν ανταποκριθούν, δεν πάνε με το πλάνο, δεν θα γίνει… Αυτό λοιπόν έγινε σήμερα και δεν μπορώ παρά να πω συγχαρητήρια αλλά τονίζω πάλι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς με τα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε για το ματς και στο στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή του σχηματισμού στο δεύτερο μέρος από 4-2-3-1 σε 3-5-2.

«Κάθε σχηματισμός έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο και τι ζητάς από αυτούς. Εμείς σχηματίσαμε ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά στη μέση ήταν ο Σνάιντερλαν που είχε εντολή να προωθείτε και να μας κάνει πράγματα στο κέντρο, αυτόν τον έξτρα παίκτη τον χρησιμοποιήσαμε για να βάλουμε στην περιοχή τη μπάλα και από εκεί προήλθαν και τα γκολ», κατέληξε ο κόουτς Μπράτσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα