ΑΕΚ: Ανοίγει την Τετάρτη για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της «Ένωσης»

ΑΕΚ: Ανοίγει την Τετάρτη για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της «Ένωσης»

Newsroom
Ανοίγει την Τετάρτη για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως το Μουσείο Ιστορίας της θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Μετά την φαντασμαγορική σημερινή εκδήλωση για τα εγκαίνια του Μουσείο της Ιστορίας της, η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως από την Τετάρτη (24/04) θα μπορούν πλέον να το επισκέπτονται και οι φίλοι της «Ένωσης».

Τη συγκεκριμένη μέρα θα ανοίξει στις 10 το πρωί και θα παραμείνει μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τα ωράρια και τους τρόπους έκδοσης εισιτηρίων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ εγκαινιάστηκε σήμερα και θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινο την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου, ημέρα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP ARENA. Τη συγκεκριμένη μέρα θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 10 το πρωί μέχρι και την ώρα έναρξης του ματς (20.30).

Σε ό,τι αφορά τα ωράρια του Μουσείου και τους τρόπους έκδοσης εισιτηρίων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εν όψει της έναρξης της λειτουργίας του».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα