Άρης: Οι απουσίες οδηγούν τον Άκη Μάντζιο στην ίδια 11αδα απέναντι στην ΑΕΚ

Άρης: Οι απουσίες οδηγούν τον Άκη Μάντζιο στην ίδια 11αδα απέναντι στην ΑΕΚ

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Τα αγωνιστικά δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν για τον Άρη και οι απουσίες τεσσάρων βασικών ποδοσφαιρικών λίγο πολύ προεξοφλούν τις αποφάσεις του Άκη Μάντζιου για το αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα (21/4) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Αν δεν αλλάξει κάτι στην αυριανή (19/4) προπόνηση, τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Έλληνα τεχνικό και το βασικό πρόβλημα αφορά κυρίως την αμυντική τετράδα. Καθώς οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Φράνκο Φεράρι και Φραν Βέλεθ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνουν στο κέντρο της άμυνας οι Ροζ, Μπράμπετς με τους Μοντόγια, Οντουμπάτζο στα άκρα.

Σε ότι αφορά τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο Καυκάσιος winger δεν συμμετείχε ούτε στο σημερινό πρόγραμμα οπότε είναι ελάχιστες οι πιθανότητες παρουσίας του στην αποστολή της ομάδας. Στον αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP ARENA τον αντικατέστησε ο Μιχάλης Παναγίδης, πλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή με την τοποθέτηση του Κίκε Σαβέριο στη δεξιά πλευρά και την είσοδο του Άλβαρο Ζαμόρα στην αντίστοιχη αριστερή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα