Νικολαΐδης: «Τι μου έρχεται όταν σκεφτώ το ταξίδι που κάναμε με την ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια» (vid)

Νικολαΐδης: «Τι μου έρχεται όταν σκεφτώ το ταξίδι που κάναμε με την ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια» (vid)

Newsroom
Ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε, θυμήθηκε την επίσκεψη που είχε κάνει η ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη πριν από 20 χρόνια.

Επί προεδρίας του, η ΑΕΚ είχε ταξιδέψει στην Πόλη για τα 80 χρόνια της ιστορίας της, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να έχει πολλές συγκινητικές αναμνήσεις από εκείνο το ταξίδι, τις οποίες ανακάλεσε στο μυαλό του μιλώντας στο νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram:

«Τι μου έρχεται όταν σκεφτώ το ταξίδι που κάναμε στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια; Πάρα πολλές εικόνες. Πολλές. Ο Πατριάρχης, ο λόγος που έβγαλε, η επίσκεψη που πήγαμε με όλη την ομάδα στην Αγιά Σοφιά. Συγκίνηση μεγάλη. Το φιλικό που παίξαμε, ο κόσμος που ήρθε. Νιώσαμε όλοι όμορφα σε αυτό το ταξίδι. Είχαμε πάει επίσκεψη στα γραφεία του Πέρα Κλουμπ. Μετά θυμάμαι και το δεύτερο παιχνίδι εδώ που είχε έρθει η Γαλατάσαραϊ. Αλλά εντάξει, το εκεί ήταν πολύ συγκινητικό.

Και τώρα που ήρθαν τα 100 χρόνια, όλος ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τις εκδηλώσεις, πολλά σάιτ και Μέσα κάνανε αφιερώματα. Όλοι εμείς που είμαστε ΑΕΚτζήδες, 100 χρόνια είναι ένας αιώνας. Εγώ είμαι 50, η ΑΕΚ έχει τα διπλάσια χρόνια από μένα. Είμαι και ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας της, οπότε νιώθω ακόμα καλύτερα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα