Η βελτίωση που αναζητά ο Παναθηναϊκός στον τρόπο που μπαίνει στα παιχνίδια

Η βελτίωση που αναζητά ο Παναθηναϊκός στον τρόπο που μπαίνει στα παιχνίδια

Νίκος Αθανασίου
O Σλίβκα ανοίγει το σκορ για την Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Πέντε παιχνίδια θα κρίνουν τον τίτλο και στο Τριφύλλι θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ξεκινούν με καλύτερη εικόνα τις αναμετρήσεις τους, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, παίρνοντας τα μαθήματα από τα έξι τελευταία ματς.

Η «μάχη» της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος έχει μπει στην τελική της ευθεία, απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των play offs και ο Παναθηναϊκός κρατά την τύχη του, στα δικά του τα πόδια. Με πέντε νίκες το «τριφύλλι» θα τερματίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και κάθε λεπτομέρεια θα παίξει τον ρόλο της στις αναμετρήσεις που απομένουν με Λαμία εκτός, ΑΕΚ εκτός, Άρη εντός, ΠΑΟΚ εκτός και Ολυμπιακό εντός έδρας.

To Τριφύλλι, μεταξύ άλλων, θα πρέπει να βελτιώσει τον τρόπο που μπαίνει στα παιχνίδια. Οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις αποτελούν παράδειγμα για όσα θα πρέπει να αποφύγει στην συνέχεια το σύνολο του Φατίχ Τερίμ. Οι «πράσινοι» σε αυτούς τους αγώνες, έχουν βρεθεί πίσω στους πέντε, δεχόμενοι γκολ μέχρι το 25'.

Φυσικά είναι σημαντικό το γεγονός πως κατάφεραν σε τέσσερα από αυτά τα ματς να κάνουν την ανατροπή, βγάζοντας σπουδαία αντίδραση αλλά το ιδανικό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να μην βάζει σε κάθε παιχνίδι τον εαυτό του σε δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα:

  • Στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ο Χιμένεθ άνοιξε το σκορ στο 21'.
  • Στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Ποντένσε σκοράρει στο 22'.
  • Με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ο Ντεσπότοφ ανοίγει το σκορ μόλις στο 2'.
  • Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Βίντα στο 5'.
  • Ο Άρης μπορεί να μην σκόραρε αλλά στο 16' ο Μορόν βρέθηκε μόνος(0.30xG) απέναντι από τον Ντραγκόφσκι.
  • H Λαμία στο 14' παραβίασε την εστία του Πολωνού κίπερ με τον Σλίβκα.

Είτε από ομαδικά είτε από ατομικά λάθη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται να κυνηγά από νωρίς το σκορ, σε ένα σημείο της σεζόν όπου από εδώ και στο εξής θα πρέπει να μπαίνει στα παιχνίδια με το 100% της συγκέντρωσης. Όσο δεν το κάνει, θα κινδυνεύει να δημιουργεί δυσμενείς συνθήκες στον εαυτό του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα