Κηφισιά: «Απόλυτη εμπιστοσύνη σε προπονητή και παίκτες, συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό»

Βασίλης Μπαλατσός
Κηφισια

bet365

Η Κηφισιά με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Καισαριανή για το ματς με τον Παναιτωλικό, έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια, ενώ συνεχάρη τόσο τους Αγρινιώτες όσο και τον διαιτητή Διαμαντόπουλο.

Χαμένη ευκαιρία για την Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μπορούσε να κάνει βήμα παραμονής στην έδρα της κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως ηττήθηκε με 1-0 και βρέθηκε ξανά με την... πλάτη στον τοίχο, ούσα προτελευταία, στο -2 από τα Καναρίνια (27-25), τα οποία πήραν και την ισοβαθμία.

Οι νεοφώτιστοι με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για να βοηθήσει την ομάδα και έστειλαν μήνυμα ενόψει των τριών επόμενων «τελικών», εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στον Κώστα Μπράτσο και στους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα σε μια σπάνια κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού η Κηφισιά συνεχάρη τόσο τον Παναιτωλικό για τη σπουδαία νίκη του, όσο και τον διεθνή ρεφ, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για την «ακριβοδίκαιη διαιτησία του σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα».

Θυμίζουμε πως και ο Παναιτωλικός με ανακοίνωση του είχε εξάρει τη διαιτησία του Αρκά ρεφ, ενώ είχε ευχαριστήσει την ΠΑΕ Κηφισιά και τον ισχυρό άνδρα του κλαμπ, Χρήστο Πρίτσα, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Η εικόνα των εξεδρών μάς γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και συσπείρωση στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Παναιτωλικό για τη νίκη του, όπως επίσης τον διαιτητή της αναμέτρησης για την ακριβοδίκαιη διαιτησία του σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα