Δέλλας: «Mε τέτοια ζέστη δεν μπορείς να δείξεις αυτά που θέλεις»

Δέλλας: «Mε τέτοια ζέστη δεν μπορείς να δείξεις αυτά που θέλεις»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στις δύο φορές που ισοφάρισε ο Πανσερραϊκός τον ΟΦΗ αλλά και στο κομμάτι με τις καιρικές συνθήκες.

Ο ΟΦΗ έφυγε από τις Σέρρες με το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική των play out της Stoiximan Superleague.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στις δυσκολίες λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και τον προβληματισμό του.

«Έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές. Βρεθήκαμε αναπάντεχα πίσω στο σκορ, εκεί κάπου χαθήκαμε λίγο, αντιδράσαμε και πάλι από μια στατική φάση δεχτήκαμε γκολ. Είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, οι αλλαγές μας βοήθησαν αλλά όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σκοράρεις δύο φορές και δεν κερδίζεις, είναι κάτι αρνητικό για εμάς δίχως αυτό να μην σημαίνει ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά και ότι δεν τηρήθηκε το πλάνο. Κάποιες λεπτομέρειες μας κοστίζουν τις νίκες αλλά και οι καιρικές συνθήκες επηρέασαν τις προσπάθειες των παικτών γιατί με τέτοια ζέστη δεν μπορείς να δείξεις αυτά που θέλεις. Να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό καλή επιτυχία, έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα εδώ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα