Ίλιτς: «Να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους»

Ίλιτς: «Να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για τον στόχο του Ατρομήτου μίλησε ο Σάσα Ίλιτς μετά την ισοπαλία κόντρα στον Βόλο.

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στον Βόλο και παρέμεινε στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος, με τον Σάσα Ίλιτς να αναφέρεται στο ματς αλλά και στο αποτέλεσμα.

Για το τι εικόνα του αφήνει το τελικό αποτέλεσμα: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια, να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το αν τον ενδιαφέρει πρωτίστως η πρωτιά στα play out ή να δοκιμάσει και νέους παίκτες στην ομάδα: «Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. Από την άλλη, εγώ ως προπονητής έχω ως στόχο τη νίκη στα παιχνίδια, οπότε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς στους εναπομείναντες τρεις αγώνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα