Stoiximan Super League: Μονόδρομος η νίκη για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στις έδρες τους

Newsroom
Ο Βίντα της ΑΕΚ και ο Μορόν του Αρη

bet365

Πέμπτη στροφή των play off, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να υποδέχονται Άρη και Λαμία αντίστοιχα και με τρίποντο να προσπερνούν τον ΠΑΟΚ στη μάχη της κορυφής, έχοντας ματς περισσότερο.

Παναθηναϊκός - Λαμία

Το πρόγραμμα της ημέρας για την 5η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League ανοίγει τη Λεωφόρο στις 17:00 (CosmoteSport 1), όπου ο Παναθηναϊκός μετά το διπλό στο Βικελίδης θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες υποδεχόμενος τη Λαμία προκειμένου να παραμείνει γερά μέσα στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου στην οποία μπήκε και πάλι δυνατά.

Απουσίες έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό. Με ίωση ταλαιπωρείται ο Μλαντένοβιτς. Εκτός έμειναν και οι Ρούμπεν Πέρεθ, Μαντσίνι, Αϊτόρ και Ούγκο, όπως και οι μόνιμοι απόντες Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.

Η Λαμία, όπως συνηθίζει, δεν ανακοίνωσε αποστολή. Πέντε είναι οι απουσίες για τον Λεωνίδα Βόκολο και συγκεκριμένα αυτές αφορούν τους Τσιλιανίδη, Σαραμαντά, Μαρτίνεθ, Σαντάνα και Παπαδόπουλο.

ΑΕΚ - Άρης

Στις 20:30 στην OPAP Arena (CosmoteSport 1), η ΑΕΚ που χθες γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, φιλοξενεί τον Άρη με την Ένωση να ψάχνει αντίδραση μετά από δύο αγωνιστικές. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι αν πετύχουν τον στόχο τους κόντρα στους κίτρινους, τότε θα σκαρφαλώσουν στην κορυφή, περνώντας τον ΠΑΟΚ, με ματς περισσότερο.

Η ΑΕΚ που δεν ανακοινώνει αποστολή πριν τα παιχνίδια της δεν έχει δεδομένα διαθέσιμους τον τιμωρημένο Σιμάνσκι και τους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τις προηγούμενες μέρες τον Λιούμπισιτς να ξεπερνάει την ίωση και τους Μουκουντί και Άμραμπατ να αφήνουν πίσω τους κάποια χτυπήματα που είχαν αποκομίσει και να τίθενται στη διάθεσή του.

Για τον Άρη εκτός έμειναν οι Φαμπιάνο και Φεράρι. Αντίθετα ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Βέλεθ. Η αποστολή των κίτρινων: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα