Άρης: Η απόφαση διεύρυνσης του rotation είναι υποχρεωτική για τον Άκη Μάντζιο

Άρης: Η απόφαση διεύρυνσης του rotation είναι υποχρεωτική για τον Άκη Μάντζιο

Ο Μάντζιος

bet365

Η επιβάρυνση συγκεκριμένων παικτών παράλληλα με τα προβλήματα τραυματισμών υποχρεώνουν τον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει στη διαχείριση υλικού μέχρι και την επόμενη διακοπή των Playoffs του Πρωταθλήματος.

Καθώς ο στόχος κατάληψης της 4ης θέσης στη Stoiximan Superleague έπαψε να είναι ρεαλιστικός, έπειτα από τις διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, βασικός στόχος του Άκη Μάντζιου είναι να κρατήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει το τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και παράλληλα να φροντίσει να μην υπάρξουν προβλήματα τραυματισμών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η διαχείριση υλικού στους επόμενους αγώνες μοιάζει επιβεβλημένη από την πλευρά του Έλληνα τεχνικού τόσο για να αποφευχθεί η επιπλέον επιβάρυνση των παικτών οι οποίοι χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτούς στη διάρκεια της σεζόν και ειδικά από τις αρχές του Γενάρη έως και σήμερα. Για παράδειγμα, σ’ αυτή τη συνομοταξία είναι ο Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος ούτως ή άλλως κουβαλά ένα χτύπημα από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και ο Ζαν Ζουλ ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω μυϊκής καταπόνησης.

Ενόψει των αγώνων που ακολουθούν είναι δεδομένο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ή ακόμη και… γεμάτα παιχνίδια, ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν βασικό ρόλο στην ομάδα. Για παράδειγμα, είναι δεδομένο ότι στο δίδυμο των στόπερ θα εναλλάσσονται οι Φαμπιάνο, Βέλεθ, Ροζ και Μπράμπετς όπως επίσης και ότι ο Βαλεντίνο Φατόρε θα χρησιμοποιηθεί ως βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας για να πάρει ανάσες ο Μόζες Οντουμπάτζο. Στο αντίστοιχο αριστερό άκρο ήδη εναλλάσσονται οι Μάρτιν Μοντόγια, Φράνκο Φεράρι αναλόγως των στοιχείων και του αντιπάλου.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ρούμπεν Πάρντο θα χρειαστεί να «ξεκουράσει» τον Βλάντιμιρ Νταρίντα ο οποίος παίζει ακατάπαυστα, δεν αποκλείεται μάλιστα σε ρόλο 8αριου να χρησιμοποιηθεί και ο Μιχάλης Παναγίδης ο οποίος μέχρι στιγμής παίζει κυρίως στα επιθετικά άκρα. Γενικώς στις πτέρυγες υπάρχουν επιλογές με τους Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος βέβαια χρησιμοποιείται κυρίως σε ρόλο 10αριου. Εναλλαγή προσώπων αναμένεται να υπάρξει και στην κορυφή της επίθεσης. Για παράδειγμα, το πιθανότερο σενάριο για τον αγώνα με την ΑΕΚ προβλέπει την παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο αρχικό σχήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα