Μεντιλίμπαρ-Ολυμπιακός: Ανανεώνουν τη συνεργασία τους, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Μεντιλίμπαρ-Ολυμπιακός: Ανανεώνουν τη συνεργασία τους, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Μεντιλίμπαρ με την ΑΕΚ

bet365

Στην Ισπανία γράφουν ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την Relevo, Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμα έναν χρόνο, κάτι για το οποίο σας έχουμε προϊδεάσει εδώ και μέρες.

«Δύο μήνες στον ελληνικό πάγκο κι ο Βάσκος θα παραμείνει συνδεδεμένος με τους γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι χαρούμενος στον σύλλογο και ονειρεύεται να πετύχει ένα ακόμη ευρωπαϊκό κατόρθωμα. Η άφιξή του στην Ελλάδα δεν ξάφνιασε τους γύρω του. Μετά την απόλυσή του από τη Σεβίλλη, έλαβε ήδη κλήση από τον ατζέντη του για το ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Μεντιλίμπαρ δέχτηκε την πρόκληση. Η πρώτη πρόταση ήταν για 1 χρόνο και 4 μήνες αλλά ο Μέντι διατήρησε τη φιλοσοφία του, υπογράφοντας μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Τώρα, θα βάλει την υπογραφή του σ' αυτό το νέο συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει για την επόμενη σεζόν».

Ο Αλόνσο Ριβέρο που υπογράφει το ρεπορτάζ στέκεται στο ότι με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του «ο Ολυμπιακός έχει ορθοποδήσει αγωνιστικά, με 6 νίκες και 2 ήττες, ενώ γίνεται αναφορά φυσικά στην πορεία της ομάδας στο Conference League όπου στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε».

Κλείνοντας το κείμενό του, ο Ριβέρο αναφέρει: «Ο Μεντιλίμπαρ είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό κι οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πεπεισμένοι ότι στα χέρια του την επόμενη χρονιά θα είναι και πάλι οι βασιλιάδες της Ελλάδας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα