Λουτσέσκου: «Θα τα δώσουμε όλα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Ο Λουτσέσκου

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με την ΑΕΚ μίλησε για τον χαρακτήρα των παικτών του και τους στόχους του συλλόγου. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ επισήμανε σχετικά: «Ένας αγώνας κρατά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα και κρίνεται από τη συνολική εικόνα του αγώνα. Το αποτέλεσμα αυτό πως ήρθε; Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα δυο δικών μας λαθών.

Και ήρθαν χωρίς η ΑΕΚ να έχει τη μεγάλη φάση απέναντι στη δική μας εστία. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τουλάχιστον το ένα γκολ. Ηταν ένα ισορροπημένο ματς χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Εμείς έπρεπε να δώσουμε ότι μπορούμε για να γυρίσουμε το ματς. Δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά παλέψαμε ως το τέλος, σκοράραμε δυο γκολ και πήραμε αυτή την ισοπαλία.

Είμαι πολύ χαρούμενος προφανώς γιατί πήραμε ένα αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά κυρίως είμαι πιο χαρούμενος για τον χαρακτήρα που δείξαμε μετά το 2-0. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε μεγάλη θέληση και αυτό το κάναμε και μετά το 2-2 αφού ψάξαμε το τρίτο γκολ άσχετα αν αυτό μπορεί να είχε ρίσκο.

Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Δώσαμε το 50ο ματς σε μια μεγάλη σεζόν για εμάς και ξεκινώντας το καλοκαίρι που μπορεί να μην πιστεύαμε πως θα φτάναμε εδώ, πρώτοι και επίσης στους '8' μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αλλά έχουμε πολλα ματς ακόμη μπροστά μας και θα τα δώσουμε όλα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα