Stoiximan Super League 1: Το δυνατό μήνυμα με το ηχηρό «όχι» στον ρατσισμό που έστειλαν η Λίγκα με τον ΠΣΑΠΠ

Από το Ατρόμητος - Πανσερραϊκός

bet365

Η Stoiximan Super League 1, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), αφιερώνει την 3η αγωνιστική των Play Out και την 4η Αγωνιστική των Play Off στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των φιλάθλων κατά του ρατσισμού.

Η Stoiximan Super League 1, μαζί με τον ΠΣΑΠΠ (τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) αφιερώνει την 3η Αγωνιστική των Play Out και την 4η Αγωνιστική των Play Off (που θα γίνει την Κυριακή) του Πρωταθλήματος στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των φιλάθλων κατά του ρατσισμού. Με αυτόν τον τρόπο και οι δύο στέλνουν το μήνυμά τους για ένα ηχηρό «όχι» στον ρατσισμό.

Σε όλα τα ματς των Play Out του Σαββάτου σηκώθηκε το σχετικό πανό. Η Super League από μέρους της θυμίζει στους φιλάθλους και σε όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων. Πάνω σε αυτό το θέμα ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας, η Super League στέλνει ένα σαφές μήνυμα: Ο ρατσισμός δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο.

Έχει μεγάλη σημασία για την κοινωνία μας, για το ποδόσφαιρο, να προβάλλουμε θετικά παραδείγματα και να αναδεικνύουμε την ανθρωπιά μας. Το ποδόσφαιρο συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση κατά του ρατσισμού».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα