Ποντένσε: «Έχουμε φύγει από εκείνη την περίοδο που το παιχνίδι μας ήταν μέτριο»

Ποντένσε: «Έχουμε φύγει από εκείνη την περίοδο που το παιχνίδι μας ήταν μέτριο»

Newsroom
οσφπ

bet365

Για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη μίλησε ο Ντάνιελ Ποντένσε αλλά και τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Άρη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα play off της Stoiximan Superleague.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και τη νίκη που πέτυχε το κλαμπ ενώ παράλληλα σχολίασε την κατάσταση αυτή τη στιγμή στον σύλλογο.

«Πραγματικά πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Βάλαμε τρία γκολ και μπορούσαμε περισσότερα. Μας άξιζε αυτή η νίκη. Δεν ήταν τόσο κακές οι προηγούμενες εμφανίσεις μας. Με την ΑΕΚ αξίζαμε κάτι καλύτερο με τον Παναθηναϊκό ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια όχι. Είναι η πρώτη μας νίκη, αλλά έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε».

Σε ερώτηση για το αν το απολαμβάνει ο ίδιος, ο Πορτογάλος εξτρέμ υπογράμμισε πως: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε μία περίοδο που τα παιχνίδι μας δεν ήταν καλά. Ήταν κάτι που δεν μας άρεσε. Τώρα είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι γιατί παίζουμε καλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μας αφήνει ικανοποιημένους η εικόνα μας. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έχουμε φύγει από εκείνη την περίοδο που το παιχνίδι μας ήταν μέτριο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα