Όλη η Τούμπα ζητούσε να εκτελέσει το πέναλτι ο Σαμάτα, με εντολή Λουτσέσκου το εκτέλεσε ο Σβαμπ για το 3-1

Newsroom
Ο Αλί Σαμάτα

bet365

Την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ γνώρισε ο Αλί Σαμάτα, με τους φίλους του «δικεφάλου του βορρά» να φωνάζουν το όνομα του Τανζανού όταν η ομάδα τους κέρδισε πέναλτι. Με εντολή Λουτσέσκου το εκτέλεσε ο Σβαμπ κάνοντας το 3-1.

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό λόγω του χαμένου του πέναλτι, ο Αλί Σαμάτα έγινε το «μαύρο πρόβατο» για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Τανζανός επιθετικός όμως δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε την προσπάθειά του, μια προσπάθεια οι φίλοι του «δικεφάλου του βορρά» έχουν εκτιμήσει και με το παραπάνω, με αποκορύφωμα τον αγώνα με την Λαμία, όπου και αποθέωσαν τον παίκτη της ομάδας τους (3-1 για τον ΠΑΟΚ).

Μάλιστα όταν ο Σαμάτα με εξαιρετική προσπάθεια κέρδισε το πέναλτι από τον Κορνέζο, όλη η Τούμπα φώναζε ρυθμικά το όνομά του θέλοντας να το εκτελέσει αυτός. Όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε την εντολή στον Σβαμπ, που είναι και ο πρώτος που εκτελεί πέναλτι για τον ΠΑΟΚ με τον Αυστριακό να ευστοχεί κάνοντας έτσι το 3-1.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα